Kınık Mevlana İlkokulu
Kınık Mah. HALFETİ/ŞANLIURFA

VİZYON

Türk milli eğitim sistemi içinde oluşturulacak özgün farklılıklara kurum içinde ve görev alanında bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yoluyla, eğitim bölgemizde eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Türk milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak okulumuzdaki eğitim-öğretim hizmetlerini bilimsel esaslara, işbirliğine dayalı; akılcı olarak geliştirilmesi ve yetiştirilmesi; eğitim bilimindeki çağdaş, yenilik ve gelişmeleri takip ederek öğrencilerimizin Atatürk inkılaplarına ve anayasanın başlangıcında ifadesi bulunan, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milliyetini milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Normal Öğretim

Kaloriferli

Okulun servisi yoktur.

Uydu İnternet (VSAT)

İlçe merkezine 23 km uzaklıktadır.